Siirry sisältöön

Haltinmaa CARAVAN

Haltinmaa CARAVAN
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Majatalo Haltinmaainfo@haltinmaa.fi+358 (0)45 181 0966Y-tunnus:1859086-2Kauppiaan ehdot
Vaunupaikka, caravan, Kilpisjärvi

Haltinmaa Caravan Kilpisjärvellä

Haltinmaan vaunualue sijaitsee sopivasti Valtatien 21:n varrella, Kilpisjärven kylän keskiössä Saanatunturin upeissa maisemissa.

Haltinmaa Caravan palvelee ympäri vuoden

Majatalo Haltinmaan vaunualueella on 14 sähköistettyä vaunupaikkaa. Alue sijaitsee vastaantto- ja ravintolarakennuksen välittömässä läheisyydessä, lähellä luontopolkuja ja kävelyetäisyydellä kylän palveluista. Haltinmaan vaunualue palvelee vuoden jokaisena päivänä.

Haltinmaa Caravan hinta

Vaunupaikan hinta talvikaudella lokakuun lopulta toukokuun puoleen väliin on 25 € / yö. Sulan maan aikana hinta on 15 € / yö. Hinta sisältää sähkön, veden ja wc:n käytön. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Vaunupaikan varaaja voi pienestä lisämaksusta käyttää huoltorakennuksen pyykinpesukonetta, suihkua ja/tai saunaa. Näitä palveluja ei voi varata etukäteen, joten ole hyvä ja tiedustele vastaanotosta saapumisen yhteydessä.

Pihapiirin grillikota on vaunuasiakkaiden käytössä maksutta. Polttopuita on myynnissä läheisellä Nesteen huoltoasemalla.

Haltinmaa Caravan varaukset

  • Vaunupaikan voi varata Majatalo Haltinmaan verkkokaupasta 1 - 7 vuorokaudeksi kerrallaan. Pääsiäisenä edellytetään vähintään 5 vrk varausta ja toukokuun pilkkiviikolle myydään vain 7 vrk varauksia.

  • Tutustu vaunupaikan varauksesi maksuvaihtoehtoihin täällä.