Majatalo Haltinmaan toimitusehdot

Haltinmaa Ky
Naalikuja 1, 99490 Kilpisjärvi
Sähköposti info@haltinmaa.fi
Kotisivut www.haltinmaa.fi
Puhelin (016) 537 793

Huomioitavaa

Nämä toimitusehdot astuvat voimaan, kun asiakas on varannut majoituksen Majatalo Haltinmaasta. Asiakas sitoutuu varausta tehdessään voimassa oleviin ehtoihin ja noudattamaan Haltinmaa Ky:n ohjeistuksia ja  järjestyssääntöjä oleskelunsa aikana.

Käsittelemme varauksen yhteydessä asiakkaan meille lähettämiä henkilötietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetusta noudattaen.

Majoitusvarausta sitovat ehdot ovat ne, jotka ovat voimassa varauksen tekohetkellä.

Ryhmävarausten maksu- ja peruutusehdot sovitaan tapauskohtaisesti.

Majoituksen varaaminen

Majoitus ja majoituksen lisäpalvelut varataan Majatalo Haltinmaan verkkokaupasta tai Booking.com'ista. Ryhmävarauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla.

Varauksen voi tehdä täysi-ikäinen henkilö. Alle 18-vuotiaat nuoret ja lapset ovat tervetulleita majoittumaan Majatalo Haltinmaahan vanhemman tai huoltajan seurassa.

Majoitushinnat

Majoitushinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä aamiaista, liinavaatteita ja loppusiivousta, jotka voi tilata lisämaksusta kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. 

Tarjoushintaista majoitusta on saatavilla ajoittain eikä Haltinmaa Ky ole sitoutunut ilmoittamaan tarjouksista ennakkoon. 

Jos asiakas varaa majoituksen tarjoushinnalla, erääntyy koko varauksen arvo maksettavaksi välittömästi eikä ennakkomaksua palauteta asiakkaan mahdollisesti peruuttaessa varauksen

Majoitusvuorokausi

Majoitusyksikkö on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11 asti.

Maksukäytäntö

Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka määrä on 100% varauksen kokonaismäärästä. Maksu suoritetaan välittömästi varauksen tekemisen yhteydessä joko verkkopankissa tai maksukortilla Visma Pay-maksupalvelun välityksellä.

Maksaminen laskulla on vain yritysten ja yhteisöjen käytössä.

Myöhästynyt suoritus johtaa tilauksen automaattiseen peruutukseen.

Varaus on sitova maksun suorittamisen jälkeen ja tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta peritään peruutusehdoissa mainitut peruutuskulut.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Haltinmaa Ky:lle ja peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut Majatalo Haltinmaahan.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa viimeistään 31 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan toimistokulut 50 €.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa 30 - 0 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan 100 % varauksen arvosta.

Haltinmaa Ky ei tee poikkeuksia näihin peruutusehtoihin asiakkaan sairastumisen tai muun esteen johtaessa matkan peruuntumiseen tai oleskelun lyhentymiseen. Kehotamme asiakkaitamme varmistamaan oman matkavakuutuksensa kattavuuden sellaisissa tilanteissa.

Jos kyseessä on force majeure tai majoitusyrityksestä riippumaton ylivoimainen este ja Haltinmaa Ky:n on peruttava varaus, on asiakkaalla oikeus saada ennakkomaksunsa kokonaisuudessaan takaisin. 

Asiakkaan vastuu vahingoista

Asiakas on vastuussa ja korvausvelvollinen tahallaan tai huolimattomuudella aiheuttamistaan vahingoista vuokraamassaan majoitustilassa sekä Majatalon yleisissä tiloissa. Näitä ovat mm. tupakointi majoitusyksikössä, lemmikkieläimen majoittaminen, majoitusyksikön tiloille, siellä oleville huonekaluille ja varusteille tapahtuvat vahingot, majoitusyksikön jättäminen asuinkelvottomaan kuntoon, siisteysohjeiden ja siivouksen laiminlyöminen. Asiakas tilaajana on vastuussa koko seurueensa puolesta mahdollisista vahingoista.

Asiakas vastaa omista matkatavaroistaan ja arvoesineistään sekä majoitusyksikössä että Majatalo Haltinmaan yleisissä tiloissa.

Asiakas on vastuussa siitä, että hänen ja hänen seurueensa käyttäytyminen vuokraamassaan majoitusyksikössä ja yleisissä tiloissa on hyvän tavan mukaista eikä johda muiden asiakkaiden valituksiin. Muiden asiakkaiden valitukset mm. yörauhan rikkomisesta voivat johtaa korvausvelvollisuuteen.

Majatalo Haltinmaalla on oikeus pyytää asiakkaalta 500 € suuruinen katevaraus mahdollisten vahingonkorvausten varalta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Riidat, erimielisyydet tai vaateet, jotka liittyvät näihin ehtoihin tai Haltinmaa Ky:n toimintaan ja joissa ei päästä sovintoon keskinäisin neuvotteluin, ratkaistaan yksinomaan suomalaisessa tuomioistuimessa. Lapin käräjäoikeus Rovaniemellä on ensisijainen käsittelypaikka.

Nämä ehdot ovat voimassa 1.10.2021 alkaen