Tervetuloa Majatalo Haltinmaahan Kilpisjärvelle Käsivarren Lappiin

Majatalo Haltinmaa sijaitsee Kilpisjärven kylässä lähellä vaellus- ja hiihtoreittejä. Meille on helppo tulla ja mukava majoittua. Sydämellisesti tervetuloa!

Majatalo Haltinmaan mökkimajoitus

Majatalo Haltinmaan parimökit Haltinmajat ovat kodikkaita majoitustiloja. Jokaisessa mökissä on kaksi makuuhuonetta, oleskelutila, minikeittiö ja sauna. Haltinmajoja on yhteensä kymmenen ja niissä kaikissa on majoitustilat 1 - 4 henkilölle.

Haltinmajojen lisäksi Majatalo Haltinmaassa on yksi kolmen makuuhuoneen saunallinen mökki Saanakieppi ja yksi saunallinen kahden hengen huone Ahkio.

Kaikki Haltinmaan mökit sijaitsevat majatalon pihapiirissä vastaanotto- ja ravintolarakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Majatalo Haltinmaan Hostelli Mallatupa-retkihuoneet

Majatalo Haltinmassa on tarjolla neljä edullista retkihuonetta 1 - 2 henkilölle. Asukkaiden käytössä ovat yhteinen keittiö, oleskelutila, pesu- ja wc-tila. Retkihuoneet sijaitsevat omassa mökissään Haltinmaan pihapiirissä.

Haltinmaa Caravan

Haltinmaa Caravan on sopivasti matkan varrella Norjaan, aivan Valtatie 21:n varrella. Vaunupaikat ovat lyhyen kävelymatkan päässä kylän palveluista ja luonnon portilla.

Majatalo Haltinmaan ravintola Lapintyttö

Lapintytön runsas buffetpöytä on niin matkailijoiden kuin paikallistenkin suosiossa. Ruokalistalta löytyy annoksia pieneen ja isoon nälkään.

Majatalo Haltinmaan Halti Pub

Halti Pubissa vietetään iltaa tunnelmallisessa ympäristössä. Pub on kyläläisten ja lomailijoiden kohtaamispaikka.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook

Instagram