Majatalo Haltinmaa Kilpisjärvellä, lähellä hiihto- ja vaellusreittejä

Majatalo Haltinmaa tarjoaa Sinulle viihtyisää ja laadukasta majoitusta edulliseen hintaan ympäri vuoden.

Haltinmaa sijaitsee Kilpisjärven kylän keskellä, lähellä  hiihto- ja vaellusreittejä. Meille on helppo tulla ja meillä on mukava majoittua. Tule ja tutustu, nauti ja ihastu!

Viihtyisää mökkimajoitusta Majatalo Haltinmaassa

Majatalo Haltinmaassa on 10 kodikasta parimökkiä, joita kutsutaan Haltinmajoiksi. Jokaisessa Haltinmajassa on kaksi makuuhuonetta, oleskelutila, takka, minikeittiö ja sauna. Haltinmajoissa voi majoittua 1 – 4 henkilöä.

Saanakieppi on kolmen makuuhuoneen saunallinen parimökki 6 henkilölle. 

Ahkio on saunallinen parimökissä sijaitseva huone, sopiva yksin matkustavalle tai pariskunnalle. 

Edullista retkihuonemajoitusta Majatalo Haltinmaassa

Mallatupa-retkihuoneet ovat reppureissaajan ja budjettimatkailijan valinta. Retkihuoneita on neljä, jokaisessa tilat 1 – 2 henkilölle ja yhteisessä käytössä ovat keittiö ja pesutilat.

Haltinmaa Caravan

Oletko liikkeellä Lapissa matkailuautolla tai - vaunulla? Pysähdy Kilpisjärvellä ihailemaan Saanatunturin maisemia! Haltinmaa Caravan on sopivasti Valtatie 21;n varrella ja palvelee vaunuasiakkaita ympäri vuoden. Vaunupaikkoja on yhteensä 14 ja huoltorakennuksesta löytyvät wc- ja suihkutilat sekä pyykinpesumahdollisuus.

Luonto alkaa mökin ulko-ovelta

Majatalo Haltinmaa sijaitsee kylän keskellä ja luonnon portilla. Jo pihalla pääsee nauttimaan Kilpisjärven komeista maisemista. Pihapiiri on mukava ajanviettopaikka, jossa majoittuvien asiakkaiden käytössä on grillikota, laavu, nuotiopaikka ja lasten leikkikenttä.

Majoitusvaraukset Majatalo Haltinmaahan

Pyydämme ystävällisesti varaamaan majoituksen verkkokaupassamme tällä sivustolla.

Verkkokaupassa voit tehdä vahvistetun majoitusvarauksen maksamalla sen välittömästi VismaPayn maksunvälityspalvelussa tai voit tehdä alustavan majoitusvarauksen, jonka voi maksaa myöhemmin.

Jos kyseessä on ryhmävaraus, ole hyvä ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@haltinmaa.fi.