Majatalo Haltinmaa tarjoaa Sinulle viihtyisää ja laadukasta majoitusta edulliseen hintaan ympäri vuoden. Haltinmaa sijaitsee Kilpisjärven kylän keskellä, lähellä  hiihto- ja vaellusreittejä. Meille on helppo tulla ja meillä on mukava majoittua. Tule ja tutustu, nauti ja ihastu!

Viihtyisää mökkimajoitusta Majatalo Haltinmaassa

Majatalo Haltinmaassa on 10 kodikasta parimökkiä, joita kutsutaan Haltinmajoiksi. Jokaisessa Haltinmajassa on kaksi makuuhuonetta, oleskelutila, takka, minikeittiö ja sauna. Haltinmajoissa voi majoittua 1 – 4 henkilöä.

Saanakieppi on kolmen makuuhuoneen parimökki 6 henkilölle. Ahkio on saunallinen parimökissä sijaitseva huone, sopiva yksin matkustavalle tai pariskunnalle. 

Majatalo Haltinmaan verkkokauppa on työn alla ja toistaiseksi mökkivaraukset voi tehdä Booking.com-sivustolla.

Edullista retkihuonemajoitusta Majatalo Haltinmaassa

Mallatupa-retkihuoneet ovat reppureissaajan ja budjettimatkailijan valinta. Retkihuoneita on neljä, jokaisessa tilat 1 – 2 henkilölle ja yhteisessä käytössä ovat keittiö ja pesutilat.

Retkihuoneen voit varata Haltinmaan verkkokaupasta.

Luonto alkaa mökin ulko-ovelta

Majatalo Haltinmaa sijaitsee kylän keskellä ja luonnon portilla. Jo pihalla pääsee nauttimaan Kilpisjärven komeista maisemista. Pihapiiri on mukava ajanviettopaikka, jossa majoittuvien asiakkaiden käytössä on grillikota, laavu, nuotiopaikka ja lasten leikkikenttä.