Siirry sisältöön

HOSTELLI MALLATUPA, retkihuone 1 - 2 henkilölle

Alkaen 53,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tästä voit haluessasi ostaa lisäpalveluina aamiaisen, liinavaatteet ja lähtöpäivän siivouspalvelun

Kauppias

Majatalo Haltinmaa info@haltinmaa.fi +358 (0)16 537 793 Y-tunnus: 1859086-2 Kauppiaan ehdot

Mallatupa on Majatalo Haltinmaan pihapiirissä sijaitseva kodikas pieni retkeilymaja, jossa on neljä huonetta 1 - 2 henkilölle sekä yhteiset tilat vieraiden käyttöön. Mallatuvasta on lyhyt matka kylän palveluihin ja luontopoluille.

Mallatuvan retkihuoneet

Majatalo Haltinmaan pihapiirissä ravintolarakennuksen välittömästä läheisyydestä löytyy Mallatupa, jossa on neljä edullista retkihuonetta. 

Retkihuonevierailla on oma makuuhuone, jossa on kerrossänky kahdelle henkilölle. Keittiö, suihku- ja wc-tila ovat vieraiden yhteisessä käytössä.

Retkihuoneet ovat suosittuja reppureissaajien ja vaeltajien keskuudessa. Varaa omasi hyvissä ajoin!

Hinnat ja varaukset

Retkihuoneen hinta on 53 € / vrk ympäri vuoden. Hinta sisältää majoituksen 1 - 2 henkilölle. 

Retkihuoneen Mallatuvasta voi varata Majatalo Haltinmaan verkkokaupasta 1 - 7 vuorokaudeksi kerrallaan. Pilkkikilpailujen aikana toukokuussa retkihuoneita voi varata vain 7 vuorokaudeksi.

Huomioithan, että majoitushinta ei sisällä aamiaista, liinavaatteita ja loppusiivousta. Nämä palvelut on hinnoiteltu erikseen ja ne voi varata etukäteen Majatalo Haltinmaan verkkokaupasta. Ole hyvä tutustu siivousohjeisiimme, jos haluat suorittaa toimeenpiteen itse.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Mallatupa on Suomen Hostellijärjestö ry:n jäsen

Jos Sinulla on voimassaoleva kotimaan Hostellikortti, saat majoituksesta 10% alennuksen. Käytä kassalla koodia MALLA2022 saadaksesi alennuksen ostoksesi yhteydessä. Esitä voimassaoleva jäsenkorttisi sisäänkirjautumisen yhteydessä.