Siirry sisältöön

Haltinmaa CARAVAN

Haltinmaa CARAVAN
[]
Alkaen 15,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Majatalo Haltinmaa info@haltinmaa.fi +358 (0)40 661 5256 Y-tunnus: 1859086-2 Kauppiaan ehdot

Haltinmaa Caravan Kilpisjärvellä

Haltinmaan vaunualue sijaitsee sopivasti Valtatien 21:n varrella, Kilpisjärven kylän keskiössä Saanatunturin upeissa maisemissa.

Haltinmaan vaunualue palvelee ympäri vuoden

Majatalo Haltinmaan vaunualueella on 14 sähköistettyä vaunupaikkaa. Alue sijaitsee vastaantto- ja ravintolarakennuksen välittömässä läheisyydessä, lähellä luontopolkuja ja kävelyetäisyydellä kylän palveluista. Haltinmaan vaunualue palvelee vuoden jokaisena päivänä.

Haltinmaa Caravan hinta

Vaunupaikan hinta talvikaudella lokakuun lopusta toukokuun puoleen väliin on 25 € / yö. Sulan maan aikana hinta on 15 € / yö. Hinta sisältää sähkön, veden ja wc:n käytön.

Vaunupaikan varaaja voi pienestä lisämaksusta käyttää huoltorakennuksen pyykinpesukonetta, suihkua ja/tai saunaa. Näitä palveluja ei voi varata etukäteen, joten ole hyvä ja tiedustele vastaanotosta saapumisen yhteydessä.

Pihapiirin grillikota on vaunuasiakkaiden käytössä maksutta. Polttopuita on myynnissä läheisellä Nesteen huoltoasemalla.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Haltinmaa Caravan varaukset

  • Vaunupaikan voi varata Majatalo Haltinmaan verkkokaupasta 1 - 7 vuorokaudeksi kerrallaan. Kevään pilkkiviikolle (27.4. - 5.5.) myydään vain 7 vrk varauksia.

  • Tutustu vaunupaikan varauksesi maksuvaihtoehtoihin täällä.