Siirry sisältöön

Majatalon emännän Satusisko Ahosen tervehdys

Tervehdys Haltinmaasta ja kiitos mielenkiinnostasi yritystämme kohtaan

Jos et ole vieraillut Majatalo Haltinmaassa, toivomme saavamme Sinut vieraaksemme seuraavalla Kilpisjärven matkallasi. Jos olet jo käynyt meillä, toivotamme Sinut tervetulleeksi uudemman kerran.

Etsiessäsi majoituspaikkaa Kilpisjärveltä haluat ehkä tietoa yrityksemme toimintaperiaatteista ja arvomaailmastamme. Kiitos etukäteen ajastasi.

Toimintamme kulmakivet

Majatalo Haltinmaa on perustettu vuonna 2004 minun ja puolisoni Bosse Eliassonin toimesta, ja yrityksemme on siitä lähtien ollut perheemme omistuksessa. Perheemme on vahvasti mukana majatalomme päivittäisessä toiminnassa.

Toimintamme pääperiaate on tuottaa kotimaisille ja ulkomaalaisille matkailijoille laadukasta ja kohtuuhintaista majoitusta ympäri vuoden.

Majoituksemme koostuu 12 puurakenteisesta parimökistä ja 4 omassa hostellirakennuksessaan sijaitsevasta retkihuoneesta. Lisäksi meillä on 14-paikkainen matkailuvaunualue. Lisätiedot majoituspalveluistamme löydät näiltä sivuilta tuoteryhmästä Majatalo Haltinmaan majoitustilat.

Maltillisen hintatason säilyttämiseksi tarjoamme omatoimiselle matkailijalle majoitusta perushinnalla. Hotellitason palveluita kaipaava matkailija voi valita maksullisista lisäpalveluista aamiaisen, liinavaatteet ja siivouksen.

Hyvä hinta-laatusuhde on meille kunnia-asia myös ravintolassamme. Ravintola Lapintyttö onkin tunnettu erityisesti runsaista ja kohtuuhintaisista buffetaterioistaan, jotka ovat niin kyläläisten ja lähilueen asukkaiden kuin matkailijoiden suosiossa.

Kilpisjärvi on kotimme ja kyläyhteisö on kaverimme

Yrittäjäperheemme asuu vakituisesti Kilpisjärvellä. Pyrimme yrityksemme toiminnoissa edistämään kylämme hyvinvointia, joka on meille ensiarvoisen tärkeä asia.

Palkkaamme paikallista työvoimaa ja käytämme paikallisia tuotteita ja palveluita aina kun mahdollista. Pyrimme pidentämään matkailijoiden viipymää omassa yrityksessämme ja kylässämme toimimalla yhteistyössä muiden majoitusliikkeiden ja ohjelmapalveluyritysten kanssa ja painottamalla markkinoinnissamme kohteemme ympärivuotisuutta. Tuemme paikallista yrittäjyyttä tuomalla esille kylän palveluita sosiaalisessa mediassa ja asiakasneuvonnassa.

Luonto ja kulttuuri ovat arkemme ja yritystoimintamme keskiössä

Käsivarren Lapin luonto ja alueemme valtakunnan rajat ylittävä kulttuuri ovat luonnollinen osa arkipäiväämme. Kunnioitamme luontoamme noudattamalla itse ja kehottamalla vieraitamme noudattamaan retkietikettiä ja roskatonta retkeilyä. Arvostamme ja vaalimme kulttuuriamme jokapäiväisessä elämässämme ja kerromme mielellämme kultturihistoriasta ja -tapahtumista sosiaalisessa mediassa ja asiakasneuvonnassa.

Askeleet kohti kestävämpää tulevaisuutta

Majatalon uudistus- ja korjaushankkeissa pyrimme valjastamaan käyttöömme kestäviä ratkaisuja luonnon suojelemiseksi.

Olemme sitoutuneet tukemaan yritystoiminnassamme kotikuntamme Enontekiön pyrkimyksiä ja toimenpiteitä kestävän matkailun edistämistyössä ja polulla kohti hiilineutraalia kuntaa.

Olet sydämellisesti tervetullut Kilpisjärvelle ja Majatalo Haltinmaahan! 

Toivon, että viihdyt meillä ja että Kilpisjärvi vie Sinunkin sydämesi ja matkaat tänne yhä uudelleen.

Lämpimin terveisin,

Satusisko Ahonen, Haltinmaan emäntä