Siirry sisältöön

Kulkuyhteydet Kilpisjärvelle

Kilpisjärven kylä sijaitsee Enontekiöllä, Käsivarren Lapin kaukaisimmassa kolkassa.  Majatalo Haltinmaa  toivottaa Sinut tervetulleeksi lomailemaan kolmen valtakunnan upeisiin maisemiin!

Lentäen

Lähin lentokenttä Suomen puolella sijaitsee 280 km päässä Kittilässä.  Kolme kertaa viikossa Kittilän lentoasemalta pääsee lentotaksin kyydissä Kilpisjärvelle hintaan 60 € / henkilö. Varaa paikkasi hyvissä ajoin etukäteen soittamalla KilpisTaxille +358 40 534 4741 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kilpistaxi.fi.  

Lentäen voi saapua myös Norjan puolelta Tromssasta, 170 km Kilpisjärveltä. KilpisTaxi järjestää lentokenttäkyydit Norjan puolelta tilauksesta.

Enontekiön lentokentälle ei toistaiseksi ole reittilentoja.

Bussilla 

Kilpisjärvelle on päivittäinen bussiyhteys Rovaniemeltä Kittilän ja Muonion kautta. Aikataulut ja hinnat löytyvät Matkahuollon kotisivuilta.

Norjalainen Bussring-yhtiö tarjoaa Rovaniemen ja Tromssan välisen sesonkiluonteisen bussiyhteyden Kilpisjärven kautta. Tiedot löytyvät sivustolta The Arctic Route.

Junalla

Lähin juna-asema on Kolarissa, 270 km Kilpisjärveltä. Aikataulut ja hintatiedot löytyvät VR:n kotisivuilta.

Autolla

Kilpisjärvi sijaitsee Valtatie 21:n varrella, jota myös Revontulten tieksi kutsutaan.  Majatalo Haltinmaassa on runsaasti pysäköintitilaa omalle tai vuokra-autolle.